Cele mai cunoscute plaje pentru ”party” in Croatia

Zrce din Novalj, pe insula Pag

     plaja zrce novaljaÎn Novalji, pe insula Pag, se află „Ibiza croată“, aşa cum este numită în termeni populari minunata plajă cu prundiş Zrče. Pe lângă faptul că este deţinătoarea Steagului Albastru, este foarte cunoscută datorită petrecerilor care au loc aici 24 de ore pe zi. Plaja oferă şi posibilităţi de a închiria schi-jeturi, şezlonguri şi umbrele de soare sau bucuria toboganelor cu apă şi a terenurilor de volei. De neocolit sunt, cu siguranţă, cluburile Kalypso, Papaya şi Aquarius, unde petrecerile nu se termină niciodată, fapt deja bine cunoscut în toată lumea.

Plaja publică din Porec

     gradska plaza porecLa o distanţă de 1 km de centrul oraşului Porec se află Plaža gradskog kupališta. Această plajă cu prundiş şi cu porţiuni asfaltate este deţinătoare a Steagului Albastru. Oferă numeroase posibilităţi de a vă bucura de sporturi nautice ca schi-jetul, schiul nautic şi sailing-ul. Plaja a devenit cunoscută în special datorită beach-clubului Colonia Iulia Parentium, unde au loc petreceri care încep în fiecare zi după ora 20 şi durează până către orele dimineţii şi unde tinerii se dezlanţuie pe muzica celor mai celebri DJ din lume.

Plaja din oraşul Hvar, pe insula Hvar

     plaja orasul hvar insula hvarCea mai frumoasă plajă din oraşul Hvar este plaja cu prundiş şi loc de campare Vira, distinsă cu Steagul Albastru. Dacă vizitaţi oraşul Hvar nu trebuie să rataţi plajele din Pakleni Otoci, dar adevărata petrecere începe când reveniţi în oraş, pentru că Hvar este foarte cunoscut pentru petrecerile after beach organizate aici, în acest sens remarcându-se clubul Carpe Diem, situat chiar în port, precum şi petrecerile de pe strada principală a oraşului, toate acestea făcând din aceste locuri o destinaţie preferată a tinerilor din toată Europa.

Plaja Bacvice din Split

     plaja bacvice splitCea mai cunoscută plajă din Split este plaja cu nisip şi pietriş Bačvice care, datorită felului în care este întreţinută, a primit distincţia Steagului Albastru. Plaja este foarte populară, mai ales printre cei tineri, care o preferă pentru faptul că apele mării de aici sunt puţin adânci, fiind astfel un loc ideal pentru picing. De asemenea, plaja este cunoscută şi datorită clubului Shakespeare, unde veţi petrece alături de cei mai celebri DJ din lume până către orele dimineţii.

Plaja Pudarica, aflată la 2 km depărtare de Barbat, pe insula Rab

     plaja pudarica insula rabLa o distanţă de 10 km de Rab şi 2 km de Barbat se află plaja Pudarica. Această plajă cu prundiş este împrejmuită de vegetaţie mediteraneană, fiind o destinaţie ideală pentru familiile cu copii mici. Când se lasă seara, din ce în ce mai mulţi tineri dornici de petreceri încep să sosească pe plaja Pudarica, unde se adună în clubul Santos, primul beach-club deschis pe insula Rab. Datorită ofertelor sale diverse, de la muzică şi băutură, până la faptul că este uşor accesibilă, pentru că există autobuze care circulă dinspre şi înspre Rab în fiecare oră, Santos este unul dintre cele mai populare cluburi din Dalmaţia.