Apartamente Vinjerac şi Razanac

Apartamente în Vinjerac şi Razanc

Vinjerac este o oază de linişte şi pace, aflată la mijlocul litoralului adriatic, departe de stresul zilnic

     Una dintre cele mai dezvoltate industrii din Vinjerac este cea a pescuitului, care are o tradiţie de veacuri. Un impact major asupra calităţii peştelui îl are marea curată care, datorită faptului că are un flux continuu, nu este niciodată poluată. Având aceste caracteristici, cu siguranţă că merită luată în seamă oferta gastronomică a acestui oraşel din nordul Dalmaţiei şi specialităţile sale pe bază de peşte. Datorită aerului curat de munte de aici, toţi cei care au probleme ale căilor respiratorii pot să inspire adânc şi să lase natura să le tămăduiască organismul cu binefacerile sale. Veţi fi întâmpinaţi de gazde ospitaliere care vă vor pune la dispoziţie o ofertă bogată în apartamente, apartamente studio şi camere, unde să vă relaxaţi pe parcursul vacanţelor petrecute în liniştitul şi idilicul Vinjerac, iar toţi cei care vor să se bucure de petreceri nocturne tumultoase o vor putea face  în imediata vecinătatate, în oraşele Starigrad şi Zadar, care vă vor oferi distracţie până către orele dimineţii.

Pentru a scăpa de turci, locuitorii din Razanc au coborât dealul până la mare şi au întemeiat această perlă a Adriaticii, la doar 20 km distanţă de Zadar

     Deşi vechii locuitori din Razanc nu aveau ca activitate principală pescuitul, ci agricultura, acest lucru nu a făcut ca ei să-şi piardă  îndemânarea în prepararea unor bucate delicioase, bazate pe vechi obiceiuri dalmate de a găti peştele şi scoicile. În aceste locuri, la doar 20 km de Zadar, puteţi găsi tot ceea ce desăvârşeşte o vacanţă în familie, de la plaje minunate, numeroase restaurante şi cafenele, gazde ospitaliere care vă pun la dispoziţie diverse apartamente şi apartamente studio, până la legături strânse cu oraşul Zadar care se află în imediata vecinătate. Ajungând în Razanac vă veţi putea bucura de tot ceea ce e mai bun din două lumi total diferite, liniştea acestui orăşel drăguţ, pentru vacanţe odihnitoare şi centrul urban din apropiere, pentru vacanţe cu petreceri nocturne pline de dinamism.

Apartamente de închiriat în Vinjerac şi Razanac

Restrângeţi selecţia alegând din meniurile oferite: