Apartamente Trsteno şi Orasac

Apartamente în Trsteno şi Orasac

Trsteno este destinaţia care, datorită vegetaţiei bogate şi a naturii minunate, este considerată a fi unul dintre cele mai frumoase locuri din zona Dubrovnikului

     În Trsteno se află Arboretum, unul dintre cele mai vechi şi mai frumoase parcuri gotic-renascentiste de pe coasta croată. Ceea ce face ca zona să fie căutată pentru vacanţe şi concedii sunt distanţa mică până la Dubrovnik şi posibilitatea de a efectua excursii la insulele Elafiti, aflate în apropiere. Acest loc este foarte popular pentru tradiţia sa îndelungată în domeniul marinei, mărturie stând colecţia de artă găzduită de biserica  Sv. Vida. În centrul  localităţii Trsteno se găsesc şi doi platani vechi de 500 de ani, care vă vor uimi cu grandoarea lor. Şi ca să vă petreceţi  vacanţele în Trsteno într-un mod cât mai plăcut, căutaţi cazare în locul de campare sau într-una dintre numeroasele unităţi de cazare privată.

Oraşul arborilor de nuc, din care au fost construite glorioasele forţe navale ale Republicii Dubrovnik

     Orasac este foarte popular pentru plantaţiile de măslini vechi de secole, dar şi pentru apele de izvor şi plajele minunate. Pentru a învaţa câte ceva despre istoria Croaţiei vizitaţi castelul Soderin şi biserica Sv. Nikole. Daţi o fugă până la una dintre insulele Elafiti: insula Lopud, insula Lokrum, insula Kolocep sau faceţi doar o călătorie cu maşina până la Ljubac, Gromaca sau Klisevo şi bucuraţi-vă de frumuseţile naturii. Cei care caută petreceri de noapte nu trebuie să rateze o vizită în Dubrovnik, unul dintre oraşele croate cele mai cunoscute în lume, care se află şi pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Puteţi găsi cazare într-unul dintre apartamentele de lux din acestă zonă şi trăiţi o vacanţă romantică în doi sau o minunată aventură cu familia.

Apartamente de închiriat în Trsteno şi Orasac

Restrângeţi selecţia alegând din meniurile oferite:
Niciun rezultat.