Apartamente Moscenicka Draga

Apartamente în Moscenicka Draga

Moscenicka Draga este o renumită localitate turistică aproape de fabuloasa Opatija, un loc romantic în care plutește o atmosferă medievală

      Ceea ce face ca Moscenicka Draga să fie atât de specială este arhitectura sa cu influențe mediteraneene și istoria bogată oglindită în cele două orașe medievale vecine situate pe stânci înalte, deasupra nivelului mării. Puteți găsi cazare, direct prin proprietari, în vile luxoase, apartamente private, căsuțe izolate sau în hoteluri și locuri de campare. Plajele minunate înfrumusețează litoralul din Moscenicka Draga, plaja cu nisip și prundiș alb Sipar fiind negreșit perla acestor locuri, dar nici celelalte plaje înconjurate de păduri vechi de pin și înșirate de-a lungul coastei nu trebuie uitate.
Promenada Lungomare, care se întinde de-a lungul litoralului din Moscenicka emană romantism prin sunetul valurilor și mirosul ierburilor mediteraneene și vă oferă diverse servicii auxiliare care vor face ca vacanța dvs. la Marea Adriatică să fie una idilică. Tuturor iubitorilor de vacanțe active li se oferă diverse oportunități: sailing, caiac, canoe, scufundări, ciclism, drumeții și o serie de alte activități. Vizitați Moscenicka Draga și bucurați-vă de ea!

Apartamente de închiriat în Moscenicka Draga

Restrângeţi selecţia alegând din meniurile oferite: