Apartamente Marcana şi Barban

Apartamente în Marcana şi Barban

Un litoral dantelat perfect pentru vacanţele dvs., care se întinde de la golful Raska până la Budava şi se află în comuna Marcana

     Împrejurimile comunei Marcana au fost locuite încă din epoca preistorică, când oamenii trăiau în peşteri, iar vestigiile culturale ale acelor timpuri se pot admira şi astăzi în Peştera Marcana. Localitatea este situată într-un loc în care coasta sa abruptă se scufundă în minunatele ape curate ale Mării Adriatice. În golful său Budava se află o rezervaţie zoologică şi una botanică, precum şi un număr mare de monumente culturale. Chiar dacă majoritatea locuitorilor comunei Marcana au locul de munca în zona oraşului Pula, ceea ce vă dă posibilitatea de a vă bucura în linişte de vacanţele dvs., departe de forfota urbană, Marcana este totuşi recunoscută pentru un lucru, şi anume aici se află Porto Budava, unde activitatea de bază este maricultura, aceasta fiind cea mai mare crescătorie de peşte marin de calitate de la Marea Adriatică. Aici vi se va oferi ocazia ideală ca, pe lângă patrimoniul său istoric, să vă bucuraţi şi de câteva activităţi moderne, cum ar fi scufundări şi ciclism, precum şi posibilitatea de a vă relaxa, după o zi activă, într-unul dintre numeroasele apartamente şi apartamente studio pe care le oferă Marcana.

Barban este un mic loc pitoresc cu ieşire la mare prin golful Raska, la doar 18 km distanţă faţă de „Y“-ul istrian

     Are o poziţie geografică favorabilă, fiind situat la doar 30 km distanţă faţă de câteva dintre marile oraşe de pe coasta istriană, cum sunt Pula, Porec, Rabac, Labin şi centrul de neocolit al regiunii Istria, oraşul Pazin. Ceea ce este interesant de menţionat despre Barban este faptul că această localitate a fost, pentru 334 de ani, proprietatea privată a familiei veneţiene Loredan, de la care s-au moştenit numeroase monumente culturale şi clădiri bine conservate, cu arhitectură în stil gotic şi baroc. Vizitaţi acest orăşel cu istorie bogată şi condimentaţi-vă vacanţa petrecută în Istria cu manifestări ca jocurile cavalerilor, sărbătoarea vinului şi festivalul smochinelor.

Apartamente de închiriat în Marcana şi Barban

Restrângeţi selecţia alegând din meniurile oferite:
Niciun rezultat.