Apartamente la mare

     Când alegem destinaţiile pentru vacanţele şi concediile noastre, primul şi cel mai dificil pas este, în general, să ne decidem asupra tipului de cazare. În ultimii ani Croaţia a înregistrat creşteri semnificative ale numărului de înnoptări în unităţile de cazare privată, atât turiştii străini cât şi cei croaţi alegând să-şi petreacă tot mai des vacanţele şi concediile în apartamentele private de la mare.
     Avantajele vacanţelor petrecute în apartamentele de la mare din Croaţia sunt în primul rând preţurile avantajoase, dar şi calitatea serviciilor oferite de unităţile de cazare privată. Deşi atunci când alegem să plecăm în vacanţă cei mai mulţi dintre noi suntem pregătiţi să cheltuim puţin mai mult decât de obicei, în aceste vremuri de criză economică suntem totuşi foarte atenţi pe ce cheltuim aceşti bani. Astfel că tot mai mulţi dintre turişti işi dau seama de faptul că alegând să se cazeze în apartamentele de la mare, pot economisi sume pe care le pot folosi mai apoi îmbogăţindu-şi vacanţele cu diverse alte facilităţi. De asemenea, marele avantaj al vacanţelor petrecute în apartamentele de la mare este legătura directă cu proprietarii acestora, după cum se poate vedea pe pagina noastră. Turiştii nu mai au nevoie de niciun agent intermediar pentru a-şi face o rezervare într-unul dintre apartamentele de la mare, având astfel ocazia să-şi exprime preferinţele direct către proprietari. Proprietarilor respectivelor apartamente de la mare li se oferă astfel posibilitatea de a pune la dispoziţia oaspeţilor lor servicii optime de cazare, pentru că le sunt aduse la cunoştinţă de la bun început dorinţele şi nevoile acestora.
     Examinând mai în detaliu pagina noastră, veţi putea constata că oferta de apartamente la mare din Croaţia este extrem de bogată şi diversă, începând cu apartamente la mare care, deşi se află în locuri considerate destinaţii de top, au preţuri rezonabile, fiind preferate cel mai adesea de către tinerii dornici de petreceri, până la luxoasele apartamente de la mare în care turiştii vor trăi chiar de la sosire experienţa trecerii dintr-o viaţă cotidiană mohorâtă într-o lume a confortului şi luxului. În cele din urmă mai trebuie să adăugăm faptul că în momentul în care vă veţi întoarce acasă după o vacanţă petrecută într-unul dintre apartamentele private de la mare din Croaţia, aceasta nu va rămâne ca simpla amintire a încă unei vacanţe oarecare, ci va fi un concediu care vă va aduce numeroase experienţe şi prietenii noi. Suntem siguri că şi în anul care va urma veţi fi dornici să reveniţi în apartamentul „dumneavoastră” de la mare!

Litoralul croat dantelat şi insulele croate pitoreşti sunt înconjurate de unele dintre cele mai cristaline ape din lume

      Marea Adriatică este cea mai curată mare din Europa, de aceea nu ne miră faptul că litoralul croat a devenit o destinaţie foarte interesantă pentru mulţi turişti şi nu este surprinzător că mulţi aleg să-şi petreacă vacanţele şi concediile tocmai la Marea Adriatică. Limpezimea şi puritatea mării, clima mediteraneană plăcută, flora şi fauna bogată, toate acestea au făcut posibil ca litoralul croat să devină una dintre destinaţiile turistice de top din lume. Datorită litoralului dantelat şi numărului mare de insule, insuliţe şi recifuri (1 244), numeroasele destinaţii turistice vă oferă diverse variante de cazare şi pe litoralul Adriaticii şi pe insule, dintre acestea cea mai importantă fiind cazarea privată. Cazarea privată la mare şi gazdele ospitaliere vor fi ocazia perfectă ca dvs. să cunoaşteţi cu adevărat farmecul litoralului croat, aşa încât să vă amintiţi mult timp de vacanţa petrecută aici şi mai apoi să vă doriţi să reveniţi.
     Vara lungă şi fierbinte, precum şi vremea bună din Croaţia sau de pe litoral, vă vor permite să vă bucuraţi de baie şi soare la Marea Adriatică şi de minunatele ei plaje, care îi lasă fară grai pe cei mai mulţi turişti străini şi îi încântă cu frumuseţe şi puritate. Harta Croaţiei este imposibil de imaginat fără Marea Adriatică, iar legăturile bune de transport, drumurile noi şi autostrada Zagreb – Split vă garantează o călătorie plăcută, rapidă şi în condiţii de siguranţă până la destinaţia dvs. Bineînţeles că aceste legături bune, care se pot vedea şi pe harta Croaţiei, au făcut posibile numeroase excursii pe litoralul Adriaticii, dar şi în interiorul Croaţiei, unde găsim o abundenţă de frumuseţi naturale, numeroase parcuri naţionale şi rezervaţii naturale.
     Oferta turistică bogată care, pe lângă că vă bucură de mare şi soare şi vă oferă nenumărate posibilităţi pentru vacanţe şi concedii active, va stârni curiozitatea multora pentru aventură şi dorinţa de a descoperi destinaţii noi la Marea Adriatică. Cu siguranţă că nici cei dornici de petreceri şi nopţi de distracţie nu vor fi dezamăgiţi; dimpotrivă, vor rămâne cu amintiri frumoase din vacanţele petrecute în Croaţia, amintiri care le vor reveni în minte cu plăcere.
     Toţi gurmanzii vor găsi aici delicioasa şi variata bucătarie mediteraneană, care va satisface cu gusturile şi bogăţiile ei până şi cele mai exigente papile gustative. Culturile de viţă de vie şi vinurile de calitate cunoscute în întrega lume, minunatele privelişti din vastele podgorii, toate vor face ca vacanţa în Croaţia să fie una de vis. Plantaţii de măslini, păduri de pin vechi de secole, miros de ierburi mediteraneene, ţârâitul neobosit al greierilor... iată ce înseamnă Marea Adriatică! Ce aţi putea să vă doriţi mai mult pentru o vacanţă desăvârşită la Adriatică?! Distracţie plăcută!