Apartamente Kvarner

Apartamente în Croaţia - Căutare

Apartamente în Kvarner

Apartamentele din Croaţia vă vor introduce în lumea unică, încărcată de frumuseţi naturale, a regiunii Kvarner

     Nu sunt multe destinaţiile din Croaţia care pun la dispoziţia turiştilor atâtea posibilităţi de petrecere a vacanţelor ca şi regiunea Kvarner. Situat în partea de nord a Mării Adriatice şi având legături foarte bune cu restul Croaţiei, dar şi cu Europa, Kvarner este o bijuterie a litoralului croat.
      Încântătoarea staţiune Opatija, cu parcurile sale imperiale şi arhitectura din epoca habsburgică, oferă sentimentul unui concediu de lux în care eşti mereu însoţit de susurul Adriaticii şi unde oferta generoasă de hoteluri, apartamente, camere şi restaurante cu o bucătărie bogată nu trebuie ratată. Acesta este locul în care a luat naştere turismul croat şi, împreună cu alte locuri care aparţin regiunii Kvarner, cum sunt Crikvenica, Dramalj, Jadranovo, Opatija, Novi Vinodolski şi Rijeka, sunt într-un adevărat contrast cu insulele şi munţii din vecinătate. Frumuseţea de cristal a Mării Adriatice care spală uşor plajele cu pietriş, prundiş sau nisip, locurile pitoreşti şi natura intactă, toate vă îndeamnă la vacanţă şi relaxare pe una dintre insulele regiunii Kvarner. Fie că vorbim de insula Krk, insula Cres, insula Losinj sau insula Rab, oferta de apartamente, camere, hoteluri, vile, locuri de campare şi alte unităţi de cazare, este vastă şi oferă sentimentul unei adevărate vacanţe pe insulă.
      Concediile în regiunea Kvarner din Croaţia, pe deja cunoscutele plaje croate, cum sunt Baska, pe insula Krk, „Rajske plaze“ din Lopar, pe insula Rab, plaja Poljana din Mali Losinj, pe insula Losinj, „Crni molo“ din Crikvenica şi pe restul de plaje minunate din locuri ca Opatija, Novi Vinodolski, Dramalj, oraşul Krk, insula Cres etc, vor fi cu siguranţă de neuitat. Pe langă soare, plaje şi mare , vi se pun la dispoziţie o mulţime de activităţi în aer liber, de care se vor bucura din plin iubitorii de aventură, iar dacă doriţi o schimbare, chiar în aceeaşi zi puteţi urca pe trasee montane în Gorski Kotar, puteţi face rafting pe cursul vijelios al râului Kupa sau să vizitaţi Parcul Naţional Risnjak. Regiunea Kvarner vă oferă un tratament regal, într-o atmosferă de spa, vacanţe în stil Robinson Crusoe, activităţi turistice pline de aventură, toate acestea alcătuind vacanţa dvs. de vis în Croaţia.

Apartamente de închiriat în Kvarner