Apartamente Krk

Apartamente pe insula Krk

Apartamentele din Croaţia vă prezintă cea mai mare şi una dintre cele mai frumoase insule din ţară

     Insula Krk este cea mai mare insulă din Croaţia, cunoscută, de asemenea, ca fiind şi cea mai atractivă destinaţie turistică de la Marea Adriatică. În afară de oferta turistică diversă, bogăţia şi valoarea istorică a insulei se reflectă la fiecare pas şi astfel insula Krk şi-a câştigat renumele de „leagăn al culturii croate“.
     Clima mediteraneană blândă, numeroasele locuri de cazare în apartamente, camere, vile luxoase sau locuri de campare, oferta turistică bogată a insulei şi natura minunată sunt, cu siguranţă, suficiente motive să vizitaţi insula Krk şi să vă lăsaţi copleşiţi de farmecul ei. Cele mai importante centre turistice de pe insula Krk sunt Baska, Krk, Malinska, Njivice, Punat şi Silo. Ceea ce face insula Krk atât de frumoasă sunt, bineînţeles, apele cristaline şi curate, plajele frumoase şi pădurile seculare de pin, care întregesc atmosfera mediteraneană de pe insulă. Bogăţia florei şi a faunei se întâlneşte la tot pasul, dar poate cel mai bine ar fi să vizitaţi Rajska plaza şi plaja Rupa din Malinska, plaja Njivice din oraşul cu acelaşi nume, plaja Punta da bij din Punat şi plaja Konobe Punat rezervată pentru nudişti, plajele cu prundiş din Baska – Stara Baska şi Vela plaza, convingându-vă astfel singuri de frumuseţea plajelor de pe insula Krk. Insula Krk oferă de la plaje sălbatice şi stâncoase pentru iubitorii de aventură, plaje liniştite şi intime izolate în golfuleţe pentru cupluri, plaje publice pentru familii cu copii, plaje cu nămol (plaja Meline Cizici şi plaja Komoriska Soline), până la o serie de sporturi de apă atrăgătoare şi activităţi auxiliare pentru vacanţe active şi petreceri de noapte de neuitat.
     Insula Krk este, fără îndoială, o destinaţie de top pentru vacanţe în Croaţia pentru că are de oferit câte ceva interesant pentru fiecare: are, bineînţeles, o paletă gastronomică diversă şi bogată în specialităţi ale locului şi, aşa cum am menţionat deja, abundă în monumente istorice şi culturale. Ce altceva vă mai putem spune decât să vă bucuraţi de minunata ofertă a insulei Krk!


Apartamente de închiriat pe insula Krk

Restrângeţi selecţia alegând din meniurile oferite: