Apartamente Knin şi Drnis

Apartamente în Knin şi Drnis

Poarta Dalmației și “Cheia Croației” în apropierea Izvorului Krka, la granița dintre Dalmația, Lika și Bosnia

     Zona extinsă a orașului Knin reprezintă o destinație turistică foarte interesantă, care oferă numeroase activități recreaționale precum echitație, admirarea naturii și vizitarea unor edificii religioase aflate în această zonă. Cei mai aventuroși dintre dvs. se vor bucura de gama largă de sporturi extreme precum rafting, paintball, ciclism alpin, excursii cu ATV-ul și parapantism. De-a lungul istoriei, datorită poziției geografice favorabile, Knin a fost aleasă reședința principală a regilor croați. Dintre personalitățile marcante ale regiunii merită sa îi amintim pe regele Dmitar Zvonimir, regele Peter Svacic dar și renumitul poet și scriitor Dinko Simunovic. Odată ajunși în această zonă, lăsați sentimentul binecuvântător de pace și liniște al regiunii Knin să va cucerească!

Drnis, orașul natal al lui Ivan Mestrovic, un oraș al cântecului, muzicienilor și cântăreților de top, la marginea platoului Petrovo Polje

     Drnis este situat în centrul judeţului Sibenik-Knin și este considerat orașul în care se prepară cea mai bună şuncă, una dintre cele mai gustoase delicatese din această regiune a Croației. În afară de şuncă și brânză, orașul este renumit și pentru vinurile de înaltă calitate și mâncarea excelentă în care aromele mediteraneene și orientale ale bucătăriei croate se întălnesc. Lânga Dnis se află parcul tematic Ethnoland Dalmati, o destinație obligatoriu de vizitat, parc în care puteți descoperi cum era viața în trecut în regiunea Dalmatinska Zagora. Oferta de cazare constă în apartamente private vechi, dar bine întreţinute de-a lungul timpului.

Apartamente de închiriat în Knin şi Drnis

Restrângeţi selecţia alegând din meniurile oferite:
Niciun rezultat.