Apartamente Gracac, Lovinac şi Udbina

Apartamente în Gracac, Lovinac şi Udbina

Valea largă de la intersecția drumurilor Gospic -Knin și Krbava-Dalmaţia

      Gracac și-a câștigat faima în lume datorită unui singur om, „eroul din Lika” după cum se obișnuia să i se spună lui Marijan Matijevic, considerat drept cel mai puternic om din lume la momentul respectiv. La fel de faimoase sunt şi bucătăria bogată și gazdele ospitaliere care vă vor oferi cazare în unul dintre numeroasele apartamente sau camere disponibile. Poziția sa geografică favorabilă vă permite să ajungeți în Zadar, Knin sau Gospic în mai puțin de o oră. Dacă alegeți să vă petreceți vacanța în această zonă, nu uitați să vizitați atracțiile sale naturale, dintre care cel mai mult se remarcă peștera Cerovac și izvorul Zrmanja.

Lovinac, cu centrul său de turism montan „Sveto Brdo”, este cel mai înfocat susținător al dezvoltării turismului montan al cărui potențial este recunoscut și susținut de Uniunea Europeană

      Aflat în valea Lika, este teritoriul naturii neatinse de mâna omului, al magnificului lanț muntos Velebit, al peisajelor minunate și al aerului curat. Aici este acordată o importanță deosebită dezvoltării turismului montan și a agriculturii tradiționale. Astfel, vizita dvs. la Lovinac va fi acompaniată de mâncare bună și aer curat. Veniți să vă convingeţi de ce această zonă este atât de atrăgătoare și de ce Uniunea Europeană a decis că merită toată atenţia sa în vederea dezvoltării pe toate planurile.

Apartamente de închiriat în Gracac, Lovinac şi Udbina

Restrângeţi selecţia alegând din meniurile oferite:
Niciun rezultat.