Apartamente Dalmaţia de Nord

Apartamente în Croaţia - Căutare

Apartamente în Dalmaţia de Nord

Apartamentele din Croaţia vă dezvăluie sorgintea culturii şi istoriei croate, dar şi locul în care parcurile naţionale sunt la ele acasă

     Regiunea Dalmaţia de Nord este cuprinsă între insula Pag, în partea de nord, şi oraşul Pakostane, în partea de sud. Oraşul cel mai bogat din punct de vedere al frumuseţilor istorice din Dalmaţia de Nord este Zadar, iar împreună cu alte aşezări de pe coastă, ca şi Sv. Filip i Jakov, Sukosan, Biograd na Moru, precum şi insule ca Ugljan, Pasman, Vir, Sestrunj, Molat, Kornati şi Dugi otok, au atras de-a lungul timpului numeroşi turişti dornici de vacanţe în Croaţia. Motivele sunt diverse: clima mediteraneană plăcută, multitudinea de situri arheologice, atracţiile naturale, kilometri întregi de plaje cu nisip şi oaze izolate, dar şi numeroasele oferte de cazare în hoteluri, apartamente, camere, locuri de campare şi alte facilităţi aferente, care conturează vacanţa adaptată nevoilor dvs.
     Cea mai mare insulă din Dalmaţia de Nord este insula Pag. Este renumită pentru brânza tradiţională de oaie, „paski sir” şi dantela „paski cipki“, dar, în egală măsură, şi pentru viaţa de noapte de neuitat pe una dintre cele mai frumoase plaje cu nisip, populara plajă Zrce din Novalji, pe insula Pag.
     Cu apele cristaline şi pure ale Mării Adriatice, insulele însorite Pasman, Ugljan şi Dugi otok vă oferă vacanţe şi concedii în armonie completă cu natura, încărcându-vă bateriile pentru momentul întoarcerii în cotidian. Numeroasele apartamente, camere şi vile, cele mai multe în apropierea mării, oferă cazare de calitate şi relaxare pentru toţi cei care doresc să se bucure de natura intactă şi de puritatea Mării Adriatice, care abundă în fructe de mare pe care le puteţi gusta în tavernele locale sau care pot fi preparate pentru dvs. de către gazdele ospitaliere ale unităţilor în care sunteţi cazaţi. Turişti din întreaga lume vizitează Parcul Naţional Kornati, cunoscut pentru turismul în stil Robinson Crusoe, care se dezvoltă tot mai mult, iar oaspeţii sunt uimiţi în modul cel mai plăcut de frumuseţea şi liniştea insulelor Kornati. Zona se pretează tuturor sporturilor de apă.
      Fie că aţi venit să vă bucuraţi de obiectivele turistice, de viaţa de noapte, de frumuseţile naturale, soare, mare şi plaje sau pur şi simplu de toate câte puţin, regiunea Dalmaţia de Nord vă invită să petreceţi o vacanţă de neuitat în Croaţia!

Apartamente de închiriat în Dalmaţia de Nord