Apartamente Croaţia Montană

Apartamente în Croaţia - Căutare

Apartamente în Croaţia Montană

Destinaţia preferată atât a iubitorilor de aventură şi speologie, cât şi a vizitatorilor în căutare de aer curat şi vacanţe relaxante

     Bogată în frumuseţi naturale nealterate şi posibilităţi inepuizabile de activităţi sportive montane, Croaţia montană este regiunea cea mai atractivă din Croaţia continentală. Aici încă se mai pot vedea animale sălbatice pe cale de dispariţie sau chiar dispărute deja în alte părţi ale lumii, în habitatul lor natural. Pădurile de conifere şi foioase, vechi de sute de ani, sunt habitatul perfect pentru multitudinea de specii de plante şi animale, iar liniştea este întreruptă doar de cântecul păsărilor. Aici clima este alpină, având caracteristicile iernilor lungi şi reci, în timp ce verile sunt scurte şi răcoroase, dar plăcute pentru odihnă şi evadare din cotidian. Iubitorii de natură revigorantă se pot bucura de numeroase rezervaţii naturale, parcuri naţionale, obiective protejate prin lege, peşteri, lacuri şi munţi. Nu trebuie ratată vizita în Parcul Naţional „Lacurile Plitvice”, unde vă veţi îndrăgosti de frumuseţea celor 16 lacuri turcoaz, conectate între ele prin cascade.
      Alpiniştii se vor bucura de Muntele Velebit, cel mai lung munte din Croaţia. Castelele medievale ale familiilor Zrinski şi Frankopan oferă turiştilor o călătorie în trecutul istoric şi o notă de cultură întregii regiuni. Zonele destinate vânătorii vor satisface nevoile vânătorilor. Apa limpede şi curată a pârâurilor şi râurilor asigură practicarea unui pescuit de calitate. Verdele şi liniştea profundă din păduri oferă momente de meditaţie celor care caută odihnă. Marea Adriatică este atât de aproape încât este posibilă o călătorie cu maşina până la litoral, unde vă puteţi scălda sau puteţi face băi de soare pe plajele minunate. Aşadar, Croaţia montană oferă câte ceva pentru fiecare. Veţi găsi uşor cazare în apartamente, camere, gospodării săteşti, hoteluri şi cabane. Gospic, Otocac, Korenica, Plitvice, Fuzine, Brod na Kupi şi Cabar sunt doar câteva din locurile în care vă puteţi caza. Având atâtea oportunităţi, Croaţia montană este, cu siguranţă, un loc pentru odihnă fizică şi spirituală.

Apartamente de închiriat în Croaţia Montană