Apartamente Croaţia Continentală

Apartamente în Croaţia - Căutare

Apartamente în Croaţia Continentală

Fie că sunteţi doar în trecere prin zona câmpurilor de aur ale regiunilor Slavonija şi Baranja sau vă bucuraţi de dealurile Zagorje, Croaţia Continentală vă oferă neumarate posibilităţi de petrecere a vacanţelor, welness, precum şi turism rural de vară şi de iarnă

     Dacă sunteţi în căutare de distracţii, de viaţă de noapte şi vacanţe active, dar în acelaşi timp vreţi să exploraţi şi patrimoniul cultural bogat, nu rataţi centrele urbane ale Croaţiei continentale: oraşul Zagreb, capitala Croaţiei, apoi oraşele Osijek, Vukovar, Karlovac, Varazdin, Slavonski Brod şi Pozega. Având la dispoziţie o mulţime de atracţii naturale, un bogat patrimoniu istoric şi o bucătărie fascinantă, vă puteţi petrece vacanţa în una dintre numeroasele unităţi de cazare, cum ar fi apartamente, case particulare, camere şi hoteluri, care vă vor face să vă doriţi să reveniţi în Croaţia continentală.
      În cazul în care preferaţi o vacanţă liniştită, departe de forfota oraşului, la doar câţiva kilometri de Zagreb, în locuri ca Daruvar, Krapina, Varazdin, Tuhelj şi Cakovec vă va întâmpina peisajul deluros minunat al zonelor Zagorje şi Međimurje. Aici puteţi lăsa grijile de-o parte, bucurându-vă de pachetele de wellness şi spa oferite de Krapinske Toplice, relaxându-vă în centrul modern de wellness Tuheljske Toplice, vizitând Stubicke Toplice, reşedinţa de vară a episcopului Vrhovac, relaxându-vă în compania unor figuri celebre din lumea sportului la Daruvarske Toplice, întorcându-vă în timp în epoca romană la Varazdinske Toplice sau alegând o aventură plină de adrenalină în cel mai mare parc acvatic, Toplice Sveti Martin na Muri. Toate aceste locuri, pe lângă garanţia unei vacanţe reuşite în Croaţia, vă oferă şi locuri de cazare în numeroase complexuri de apartamente, case de vacanţă, precum şi camere şi apartamente private.
     Mergând înspre estul Croaţiei continentale veţi întâlni podgorii ca cele din Baranjia şi Ilok, unde vă puteţi bucura de bucătăria bogată şi vinurile fine, care au dus faima regiunii Slavonija în toată lumea. Lăsaţi-vă copleşiţi de ospitalitatea gazdelor din gospodăriile săteşti care promovează turismul rural, tot mai popular de la un an la altul. De asemenea, Parcul Natural „Kopacki Rit“ din Baranjia este cu siguranţă o destinaţie de neocolit, fiind cea mai mare rezervaţie ornitologică din Europa. Puteţi face o plimbare cu maşina până la Đakovo, inima regiunii Slavonija, unde puteţi călări unul dintre numeroşii cai din hergheliile pe care le găsiţi aici. Şi, bineînţeles, nu rataţi să vă condimentaţi vacanţa cu multitudinea de specialităţi culinare pentru care Slavonija este atât de renumită şi să vă căutaţi un loc de cazare în casele pitoreşti de vacanţă, în aşezările rurale private sau în deja cunoscutele apartamente slavone.

Apartamente de închiriat în Croaţia Continentală