Apartamente Buzet şi Lupoglav

Apartamente în Buzet şi Lupoglav

Buzet este capitala tezaurului ascuns în pământurile din jurul său - trufele

     Cunoscut ca fiind coroana Istriei şi oraşul trufelor, Buzet este situat pe vârful dealului la poalele căruia curge râul Mirna. În afara faptului că aici se prepară cea mai mare „fritada” cu trufe din lume, vă asigurăm că nici celelalte delicii culinare din zonă nu vă vor lăsa indiferenţi, iar degustarea acestor specialităţi preparate după reţete tradiţionale din Istria va fi perfect completată de vinurile de top şi de „rakija” istriană cu aroma ei specială. Chiar dacă diversitatea bucătăriei este un motiv important pentru care să vizitaţi acest oraş istrian şi să vă cazaţi într-unul dintre numeroasele apartamente care se găsesc aici, Buzet oferă şi posibilitatea de a vă bucura de diverse monumente culturale, dintre care nu este de ocolit Stari grad Buzet (oraşul vechi Buzet), cu clădirile sale medievale, palatul căpitanului şi cisterna cu decoraţiuni în stil baroc. Aşadar, dacă alegeţi să vizitaţi oraşul Buzet pentru oferta sa culinară sau ca să trăiţi experienţa unei călătorii în vremuri trecute, cu siguranţă că nu veţi fi dezamăgiţi.

Proaspăt numit oraş al Republicii Croaţia, Lupoglav îi va încânta cu frumuseţile sale şi pe cei trecuţi de vârsta tinereţii

     Lupoglav este situat pe cunoscutul „Y“ al rutei de transport istriene care conectează regiunea Istria cu restul Croaţiei. Dacă ajungeţi în aceste locuri liniştite, vă recomăndăm să vizitaţi complexul Country Club, unde vă veţi putea condimenta vacanţa cu un sejur într-unul dintre faimoasele adăposturi de piatră specifice Istriei, numite „kazun“ şi vă veţi putea bucura de numeroasele facilităţi sportv-recreative puse la dispoziţia dvs., în special de şcoala de echitaţie. Bineînţeles că veţi descoperi aici şi o ofertă gastronomică bogată care vă va încânta atât de mult încât vă veţi dori să nu mai plecaţi din Lupoglav.

Apartamente de închiriat în Buzet şi Lupoglav

Restrângeţi selecţia alegând din meniurile oferite:
Niciun rezultat.